Pihenj, majd mi posztolunk helyetted!

instasitter2.png

Utazol és posztolsz arról amerre jársz. Megmutatod mit eszel, mit iszol, milyen a szállodai szobád, milyen ruhát veszel fel és még sorolhatnám. Ha valamit nem posztoltál, az olyan mintha meg sem történt volna. Ahhoz, hogy ne kelljen folyamatosan a telefonoddal a kezdeben pihenned, 2 svájci Ibis Hotel kitalált vendégeinek egy szolgáltatást. Közösségi média "szakértő" posztol helyetted. Genfben és Zürich-ben igényelheted az egyébként olcsónak nem mondható opciót. A szolgáltatás 22.000 Ft-nak megfelelő svájci frank ellenében érhető el.

instasitter.png

Természetesen meg kell adni a belépési adatokat a közösségimédia kezelőnek, aki egyedi hashtag-el látja el a bejegyzésket:  #postedbysocialmediasitter  

Kíváncsi volnék, hogy ti kipróbálnátok-e ezt a szolgáltatást? Rábíznátok-e másra ezt a személyesnek mondható tevékenységet? Hozzászólásként írd meg véleményedet.

instasitter3.png

 

Az alábbi videóval népszerűsíti az Ibis a lehetőséget:

Forrás: https://www.relaxwepost.ch/de/

A bejegyzés trackback címe:

https://negyvenfelettafoldkorul.blog.hu/api/trackback/id/tr4614474384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

40 felett a Föld körül

süti beállítások módosítása