Kutyabarát luxus Budapest szívében

ar1.jpg

Amikor az Online Utazás Expo heti programját összeállítottam, fontosnak tartottam, hogy mutatkozzon be egy budapesti kutyabarát hotel is. Az Aria Hotel Budapest by Libary Hotel Collection látott vendégül minket és megnéztük a lélegzetelállítóan szép szálláshelyet. Már a hotel elhelyezkedése is izgalmas, hiszen a Bazilika szomszédjában található, a tetőteraszról elbűvölő panoráma fogad minden látogatót, ahol nem csak szállóvendégeket szolgálnak ki, ezért mindenkinek ajánlom, hogy ha arra jár menjen fel legalább egy italra. Az aktuális téma a film volt, így híres színészek képei, filmek képkockái, film inspirálta italok fogadtak. Nem kérdés, ebben a szállodában minden négyzetcentiméter meg van tervezve, ki van találva. Ez nem csak a roof top bárra igaz, hanem az egész szállodára. A mosolygós személyzet pedig mindent megtesz azért, hogy végtelenül kedvesen, abszolút nem tolakodóan mindenben a segítségünkre legyen.

A földszinten található bárban elhelyezett zongora, a friss virágok, a szemnek igazi csemegét kínáló színek kavalkádja már sejtette velem, hogy a szobákat látva sem fogok csalódni. 4 tematikájú szobát találhatunk a hotelben, opera, jazz, kortárs zene és klasszikus zene, amiért a szálloda zenei igazgatója és egyben concierge-e, Magyar Kornél felel.

ar5.png

A szobákba lépve minden igényt kielégítő látvány fogadott. Tágas, kényelmes, ízlésesen berendezett szobák, melyeket az adott zenei stílusnak megfelelően rendeztek be és a liftben, amellyel a szobát megközelítettem, természetesen a megfelelő zene szólt. Ismételnem kell maga, itt valóban minden cm pontosan meg van tervezve, a kilincsektől a padlóburkolatig. A szobába lépve már azonnal látható volt, hogy itt a 4 lábú vendégeket ugyanolyan VIP vendégként kezelik, mint 2 lábúakat. Játék, étel, fekhely, ásványvíz fogadja a kutyákat. Nézzetek meg egy rövid videót a szobáról:

Ezúton is szeretném megköszönni Parti Reginának és Sötét Sárának amiért megmutatták a szállodát. Az alábbiakben nézzetek meg néhány képet, amit látogatásom során készítettem. Minden kép önmagáért beszél. Ha információkat szeretnétek a szálláshely ajánlatairól, látogassatok el a https://ariahotelbudapest.com/hu/ honlapra.

ar9_1.png

ar8.png

ar9.png

A bejegyzés trackback címe:

https://negyvenfelettafoldkorul.blog.hu/api/trackback/id/tr9214699540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

40 felett a Föld körül

süti beállítások módosítása