Élet a negyedik X után

Sziasztok,

Kelemen Attila vagyok, szálláshelyek marketing és PR munkálataival foglalkozom, így sokat utazom. Többnyire hazai szállodák, panziók a partnereim, de ausztriai, lengyelországi, vagy éppen olaszországi szállodával is dolgozom.

image_20.jpeg

Na de nem rólam szól ez a blog, hanem az utazásaimról, azokról az élményekről, melyek veled is megtörténhetnek.Néhány gondolat a blog címéről. Nagy örömömre egyre több fiatal fedezi fel magának az utazás örömét és inkább erre költik pénzüket, mintsem drága ruhákat, autókat vagy órákat vegyenek. Az utazás olyan élmény, amely nem csak akkor tölt fel, amikor részt veszünk rajta, hanem az emlékek által örökre bennünk él. Ezt semmi más nem tudja pótolni! Úgy gondolom, hogy 40 felett nem csak az egészségünkre kell jobban odafigyelnünk, hanem arra is, hogy az életünket töltsük meg annyi élménnyel, amennyivel csak lehet. Van akinek több van akinek kevesebb jut, de higgyétek el, szinte mindenkinek találunk olyan utazást, amely számára megfizethető lesz. 

Tarts velem és fedezzünk fel együtt minél több helyet! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://negyvenfelettafoldkorul.blog.hu/api/trackback/id/tr4013657158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

40 felett a Föld körül

süti beállítások módosítása